Tarieven

Pakket 'Zilver'

8 uur opnames op de trouwdag

Trouwfilm 5-7 minuten 

€1095,-

Pakket 'goud'

10 uur opnames op de trouwdag

Trouwfilm 5-7 minuten

€1295,-

 

In onze pakketten zit de volgende service standaard inbegrepen: 

KEnnismaking

Een kennismakingsgesprek en een extra bespreking over de inhoud van jullie dag en de wensen, een paar weken voor jullie trouwdag. 

zekerheid

Extra videograaf stand-by. A Two Shot Story komt altijd met z’n tweeën. Er staat dan ook altijd een extra videograaf stand-by op jullie trouwdatum. 

preview

Een next day preview binnen 48 uur na de bruiloft: een aantal beelden van de hoogtepunten van jullie dag in 30 seconden om te delen met al jullie dierbaren! 

oplevering

Oplevering van de wedding clip binnen 6 weken. Eventuele extra video’s volgen binnen 4 weken na de oplevering van de clip. 


Naast onze bovenstaande pakketen bieden wij de volgende extra’s aan om jullie trouwfilm compleet naar wens uit te kunnen breiden: 

Extra uur aanwezigheid

€125,- per uur 

Duurt jullie trouwdag langer dan 10 uur en willen jullie dat wij een uur langer op de trouwdag aanwezig zijn? Voor 125 euro per uur is onze aanwezigheid uit te breiden. 

Verleng jullie trouwfilm

€250,- 

Verleng jullie trouwfilm van 5-7 minuten naar 12-15 minuten. In deze upgrade verwerken wij onder andere speech fragmenten, hoogtepunten uit de ceremonie en de eerste dans. 

volledige ceremonie

€50,- per 15 minuten

Willen jullie nagenieten van de complete ceremonie? Met drie camera’s leggen wij de ceremonie voor jullie vast. Achteraf monteren wij de ceremonie als losse film.

complete speeches

€25,- per 10 minuten

De speeches als herinnering! Breng ons voorafgaand aan de trouwdag op de hoogte van de speeches, wij leggen deze compleet voor jullie vast en leveren ze als losse video’s.

Hebben jullie andere wensen? Mail ons, dan kijken wij graag met jullie mee en maken een passend voorstel dat aansluit bij jullie wensen!