Over

Wij zijn Charlotte & Céline. Met onze gedeelde liefde voor bruiloften zijn we begonnen met herinneringen vast te leggen op film.

We draaien altijd met z’n tweeën en hierdoor missen we niks. Met oog voor detail en overzicht op het gehele plaatje leggen we jullie mooiste dag vast. Zodat jullie keer op keer kunnen genieten.
En daarom: A Two Shot Story

Charlotte & Céline

Ervaringen Bruidsparen

Harro & Davina 

“Charlotte en Céline zijn twee jonge, enthousiaste, betrokken en kundige meiden! De één is van de details en de ander van het grote plaatje. Ze zijn creatief, professioneel en hebben oog voor detail. Verder zijn ze flexibel, staan open voor suggesties en denken met je mee voor het beste eindresultaat. Niets is hun te gek! Al deze ingrediënten hebben geresulteerd in een geweldige en sfeervolle trouwfilm die keer op keer emoties bij ons en anderen losmaakt bij het zien ervan!”

Alexandra & Robbert-Jan

“Céline en Charlotte zijn 2 hele lieve, enthousiaste meiden die oog voor detail hebben. Ze zijn jong en gepassioneerd. Ze hebben goed naar onze wensen geluisterd en heel fijn meegedacht. Ik vond dat het contact prettig verliep, zowel via email als via de telefoon en ze waren sneller klaar met onze film dan de fotografe met onze foto’s! Wij zijn heel blij met de film en raden A Two Shot Story aan!”