Contact

Binnen 48 uur na jullie trouwdag ontvang je een korte preview met een paar prachtige momenten van de dag. Spelen jullie de hoofdrol in onze volgende preview? 

Video afspelen

Zijn jullie enthousiast geworden? Of wil je meer weten? Neem contact op via onderstaand mail adres of via het contactformulier, dan komen we graag langs om jullie wensen te bespreken!

Stuur ons een bericht

F.A.Q.

A Two Shot Story komt nooit alleen. Wij zijn er van overtuigd dat je meer spontane momenten vastlegt met zijn tweeën dan alleen. We hebben dan ook altijd een extra videograaf stand-by staan om bij te springen indien nodig. 

Een extra voordeel van twee videografen is dat we kunnen opsplitsen, zowel in het geval van de fotoshoot alsmede tijdens de voorbereidingen  voorafgaand aan de bruiloft kunnen wij ons opsplitsen en missen zo geen enkel moment. 

Tijdens de fotoshoot zullen wij de spontane momenten tussendoor vastleggen, zonder te regisseren. Alles draait om jullie herinnering die wij spontaan registreren. 

Tot 3 maanden voor de oorspronkelijk geplande trouwdag kunnen jullie de door ons gereserveerde datum eenmalig gratis verzetten. Wij zorgen dat we dan beschikbaar zijnUitgebreide informatie is te lezen in onze algemene voorwaarden (onderaan deze website). 

Wij rekenen geen reiskosten binnen Nederland. Voor trouwlocaties over de grens  rekenen wij 0,19 per km of een vergoeding van boot/ vliegticket inclusief overnachting.